Alumni & Co-dag

Over dit evenement

Categorie
Educatief
Datum
4 feb. 2017
Locatie
Groningen

Beste alumnus van de Faculteit Medische Wetenschappen,

Dit jaar is het groot feest op de Faculteit Medische Wetenschappen:  M.F.V. Panacea  bestaat 30 jaar! Dat willen wij natuurlijk graag met u vieren. Op zaterdag 4 februari zal, in samenwerking met Medische Alumnivereniging Antonius Deusing, de alumni co-dag plaatsvinden. Deze dag is bedoeld voor coassistenten en alumni! De dag begint met een uitgebreide lunch in de Watertoren van Groningen en zal worden voortgezet in Het Paleis, de oude scheikundefaculteit. Het programma is als volgt:

Geluk in de liefde

De gehele dag zal in het teken staan van ‘Geluk’, want wie is er niet op zoek naar het ultieme geluk? Het onderwerp zal van verschillende kanten belicht worden.

Zo zal niemand minder dan Jan Drost ons vertellen over ‘Geluk’ en ‘De Liefde’. Jan Drost is schrijver bij NRC Next en docent filosofie aan de Hogeschool van Amsterdam. Hij is de auteur van de boeken ‘Het romantisch misverstand’ en ‘Denken helpt’.


Geluk in de topsport

Jitske Visser werd op haar 13e gevraagd voor het paralympische basketbalteam van Jong Oranje. Op haar 15e schitterende tijdens haar eerste internationale wedstrijd op paralympische spelen in Beijng. Vanwege scoliose zit Jitske vanaf haar geboorte al in een rolstoel. Toch heeft dat haar niet weerhouden om het geluk te zoeken. Wilt u meer weten over Jitske en haar ervaringen in de topsport bekijk kom dan vooral naar de alumni co-dag!


‘De Grote Geneeskunde Quiz’

Om uw medische kennis te testen zult u vervolgens in teams van coassistenten en alumni deelnemen aan ‘De Grote Geneeskunde Quiz’. Dan is het nog maar de vraag hoeveel ‘Geluk’ u zult hebben: zorg  dus dat u goed voorbereid bent, want er zijn fantastische prijzen te winnen!


Borrel

De dag zal worden afgesloten met een borrel waarbij u twee consumpties én hapjes van ons krijgt. Voetjes van de vloer!


Waar: Watertoren en Het Paleis Groningen

Wanneer: 4 februari, 12:00-18:00

Prijs: alumni  €20,-, coassistenten €10,-

Klik hier om in te schrijven.