Nieuws

Kom ook naar de Buitendag op 9 juni!

Op 9 juni 2018 organiseert alumnivereniging Antonius Deusing wederom de ‘’Buitendag’’. Het beloofd een dag te worden waarbij bijpraten, ontspanning en interessante weetjes vergezeld met een hapje en een drankje elkaar in een vlot tempo zullen aflossen. Ook dit jaar hopen wij weer op veel aanmeldingen van onze leden (introducees zijn welkom). De dag begint om 12.30 uur en zal tussen +/- 19.00 uur en 19.30 uur eindigen. Het programma ziet er als volgt uit: we beginnen de dag met een gezamenlijke lunch bij Café de Toeter (uiteraard wordt hierbij rekening gehouden met eventuele allergie en dieetwensen). Na de lunch staat er een sloep met schipper tot onze beschikking voor een ontspannen tocht door de diepenring van Groningen. Zo ziet u Groningen eens vanuit een ander perspectief.

Daarna gaan we naar het Academiegebouw voor een rondleiding. We bezoeken onder andere de Aula & Senaatskamer. Tijdens de rondleiding krijgt u een beknopte geschiedenis van de Rijksuniversiteit, alsmede tekst en uitleg over de prachtige glas en lood ramen van Johan Dijkstra.

Aan het einde van de middag worden we feestelijk onthaalt bij ‘’Land van Kokanje’’, waar we de “Buitendag’’ zullen afsluiten met een gezellige borrel. Leden betalen een bedrag van € 15,- en niet-leden € 25,- Aanmelden kan via www.antoniusdeusing.nl. Kijk onder de button ‘’Evenementen’’ voor verdere informatie. Graag tot 9 juni!

Reacties

Log in om de reacties te lezen en te plaatsen