Nieuws

Panacea Benefiet diner op donderdag 4 oktober.

Donderdag 4 oktober is het zover: de Benefietcommissie van de M.F.V. Panacea organiseert, voor het eerst in samenwerking met het UMCG, een Benefietdiner. Artsen en studenten geneeskunde zullen samen genieten van een driegangendiner, waarna een veiling en loterij worden georganiseerd. Alle inkomsten zullen rechtstreeks naar het goede doel van dit jaar gaan: het Beatrix Kinderziekenhuis.

Via deze weg wil de Benefietcommissie u uitnodigen om aanwezig te zijn op dit Benefietdiner. Vanaf 18.30 uur bent u van harte welkom in ’t Feithhuis, waar u ontvangen zult worden met een glaasje prosecco. Vanaf 19.00 uur zullen we op de begane grond beginnen met het voorgerecht onder het genot van een glaasje wijn. Hier heeft u direct de mogelijkheid loten te kopen voor de loterij die een prijzenpot heeft van meer dan €1000,-.

Op de 1e verdieping zal het uitgeserveerde hoofdgerecht worden genuttigd. Hier is de mogelijkheid om rustig met collega’s en toekomstige medici te dineren en te proosten op het artsenbestaan. Uiteraard met bijpassende wijn.

Na het nagerecht zal tijdens de koffie en thee met bonbons de loterij en de veiling plaatsvinden. Neem dus uw chequeboek mee, want er zijn mooie prijzen te verdelen. Hoe meer loten we verkopen hoe meer geld we ophalen voor het Beatrix Kinderziekenhuis.

Samenvattend, heeft u zin in een gezellige avond met collega’s en geneeskunde studenten? Schrijf u dan in via onderstaande link. Voor slechts €75,- euro heeft u een heerlijk 3 gangendiner met bijpassend wijnarrangement. Met uw deelname steunt u automatisch het Beatrix Kinderziekenhuis. Kijk ook voor meer informatie over het goede doel op www.panacea.nl/benefietmaand.

 

Reacties

Log in om de reacties te lezen en te plaatsen